Visie

We bieden moderne geneeskunde aan.

Onze duo-praktijk ontvangt iedereen uit Aartrijke en omgeving, ongeacht de leeftijd. Je kan bij ons terecht voor alle vragen rond het lichaam, jouw gedachtegang en hoe je gezond kunt blijven.

Als dokter scholen wij ons continu bij zodat we jou altijd kunnen helpen op de meest toegankelijke manier en met de recentste medische kennis die er vandaag beschikbaar is. We zetten jou als patiënt altijd centraal, zowel voor de wensen als bij jouw bezorgdheden.

Het is uiteraard ook voor ons heel belangrijk dat iedereen die bij ons komt op een gelijkwaardige manier wordt verder geholpen, zonder uitzondering. We nemen voldoende tijd voor jouw vragen en bekommernissen. En we zorgen er voor dat je telkens een helder antwoord krijgt die je werkelijk verder helpt.

Dikwijls gaat het niet alleen over jouw gezondheid, maar ook over hoe je je voelt en wat er in je gezin en omgeving gebeurt. Dus geven we daar ook graag alle aandacht aan. Of het nu over jouw pasgeboren kindje gaat, of als je al een gezegende leeftijd hebt, het maakt niet uit. Als huisarts zijn we er van wieg tot graf.

Omdat we altijd zo breed mogelijk willen gaan, overleggen we indien nodig ook met collega’s die andere expertises binnen de medische wereld hebben. Zo komen we tot de beste oplossing en behandeling voor jouw specifieke situatie.
In de praktijk werken we samen met 2 artsen en 1 verpleegkundige. Zo kunnen we onderling overleggen en gebruik maken van elkaars ervaring en kennis en nog beter aansluiten bij wat je op dat moment nodig hebt.

Genezen is een deel van de oplossing, maar gezond blijven is dat zo mogelijk nog meer. We zetten daarom ook extra in om preventief te werk te gaan.
Net als ons team blijft ook onze praktijk bij de pinken door gebruik te maken van de nieuwste technologie rond informatie en opvolgen van jouw gezondheid. Zo weten we dat we jou altijd de best mogelijke privacy kunnen bieden op de meest veilige manier.

Zoals je vast merkt: we behandelen elke mens gelijkwaardig. Dit beschouwen we als een erezaak.

Dr.Silke en Dr.Stijn