Moderne, kwalitatieve en toegankelijke geneeskunde, daar gaan we voor elke dag opnieuw.

Sinds 1 oktober 2022 is dokter Nico de huisarts-in-opleiding voor een jaar. Opnieuw is de HAIO iemand die aan de universiteit steeds grote en zelfs grootste onderscheiding haalde. Hij is afkomstig uit Varsenare en zou graag een goede huisarts worden. Daarnaast is hij ook geboeid door musiceren en door jeugdwerk. Ook blijkt hij een enthousiaste voetbalsupporter.

Bij Dokter Stijn is een praktijkassistente heel belangrijk, zowel voor jou als voor de artsen. Op een zorgvuldige manier neemt Sally veel taken op zich. Dat zorgt er ook voor dat we veel aandacht kunnen geven aan preventie, vermijden dat je ziek wordt. De praktijkassistente is verpleegkundige. Ze verzorgt ook je bloedafnames en vaccinaties. Ze maakt je ook altijd graag wegwijs in de nieuwe manieren van digitale communicatie die met een doktersbezoek gepaard gaan. Dit gebeurt steeds met aandacht voor alle aspecten van je privacy als patiënt. “Helena” geeft je toegang tot je medische gegevens en helpt je om veilig, persoonlijk en eenvoudig te communiceren met je zorgverleners. Ook in deze praktijk gaan we mee met onze tijd en maken we hier graag gebruik van. Meer informatie vind je op de site Helena.care . De praktijkassistente helpt je graag op weg.

Vanaf 1 oktober 2023 is dr. Silke afgestudeerd als huisarts. Ze komt dan terug naar deze praktijk en zal er samen met dr. Stijn een duo-praktijk vormen. Echter, er is dan geen HAIO meer. Daarenboven is dr. Silke zwanger en moet ze plat liggen. Hierdoor zal de beschikbaarheid dr. Stijn deze winter minder zijn. Samen met enkele collega’s uit de buurt zoeken we naar oplossingen.

Met het ganse team doen we ons best om optimale zorg te bieden en zo je vertrouwen waard te blijven!